Рецепт № 1
Інгредієнти:
- 250 г борошна,
- 1 яйце,
- 125 г маргарину,
- 65 г цукрового піску,
- сіль,
- 1 упаковка порошку ванільного цукру або половина чайної ложки натертої на тертці лимонної цедри, або З—4 шт. розтертого гіркого мигдалю.
Спосіб приготування:
- Усі продукти, що додаються, швидко, але ретельно перемішати і тісто відразу ж поставити охолодитися мінімум на 30 хв.
- Тільки після цього продовжувати його обробляти відповідно до рецепта.
Рецепт № 2
Інгредієнти:
- 230 г борошна,
- 20 г какао-порошку,
- 1 велике яйце,
- 125 г маргарину,
- 80 г цукрового піску,
- сіль,
- 1 упаковка порошку ванільного цукру або 3—4 шт, розтертого гіркого мигдалю,
Спосіб приготування:
- Готувати так само, як по рецепту 1, і потім охолодити тісто.