Інгредієнти:
- 150 і борошна,
- 150 г цукру,
- 150 г вершкового масла,
- 3 яйця,
- 2 ст. ложки порошку какао,
- 3 ст. ложки молока,
- 1 лимон.
Спосіб приготування:
- Розм’якшити вершкове масло, збити з цукром і змішати зі збитими яйцями, поступово додаючи борошно. Тісто повинно бути пишним. Третину тіста з’єднати з 1 ст. ложкою лимонного соку, додати натерту цедру і викласти тісто на жиронепроникний папір, яким покритий лист.
- Іншу частину тіста перемішати з какао й молоком і викласти на «лимонний» шар. Поверхню розрівняти і випікати на повній потужності 6 хв. Дати кексові постояти у формі, а потім охолодити на решітці.