Борщ із капустою і картоплею

Борщ із капустою і картоплею

Інгредієнти:

  • 3 буряки
  • 150 г свіжої або квашеної капусти
  • 2 картоплини
  • по 1 шт. моркви і кореня петрушки
  • 2 голівки ріпчастої цибулі
  • 3 ст. ложки томата-пюре
  • 40 г жиру
  • по 1 ст. ложці цукру і 3%-ного оцту
  • 1,5 л бульйону або води
  • сіль, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

  1. У киплячий бульйон або воду опускають нашатковану свіжу капусту, додають нарізану брусочками картоплю і варять 10—І5 хв. Після цього
    кладуть пасеровані овочі, підготовлений буряк і варять борщ до готовності. За 5— 10 хв до закінчення варіння додають сіль, цукор, спеції.
  2. Квашену капусту тушкують і додають до борщу із буряком.
  3. Борщ заправляють білим соусом або борошняним пасеруванням, розведеним бульйоном або водою.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *